Sun Spray Service spray tanning
Sun Spray Service Voordelen/FAQ.

Waarom Sun Spray Service ?

* je ziet er gezonder uit.
* de snelle oplossing voor feestjes of bruiloft.
* het is absoluut niet schadelijk.
* je ziet meteen resultaat.
* wij komen ook aan huis !

Hoe lang blijft mijn kleur mooi ?

De bruine kleur kun je ongeveer 7 tot 10 dagen behouden wanneer je deze goed verzorgt. Dit kun je doen door het gebruiken van een vocht inbrengende crème en door tijdens het douchen een milde zeep te gebruiken. Na ongeveer een week begint de kleur geleidelijk te vervagen.

Ik ga trouwen, hoeveel dagen van tevoren kan ik het beste een afspraak maken ?

Voor een bruiloft is het altijd verstandig om de tanning ruim van te voren uit te proberen.Zo weet je precies wat je op je belangrijke dag kunt verwachten en kun je beter bepalen op welke dag je de kleur het mooist vind.

Word ik niet oranje ?

Absoluut niet. Door de gespecialiseerde Tanning vloeistoffen die een uitstekende kwaliteit hebben zul je verder geen andere kleur krijgen dan de mooie natuurlijke tint die je wenst.

Ben ik ook beschermd tegen UV A en UV B stralen ?

Nee, het werkt niet als een zonnebrandmiddel. Je moet je zonneproducten blijven gebruiken.

Na hoeveel dagen kan ik weer een behandeling ondergaan ?

Wanneer de kleur vervaagd is en er niet meer veel van te zien is, kun je beginnen met de voorbereidingen voor de Tanning sessie. Daarna kun je meteen een nieuwe sessie ondergaan.

Is Spray Tanning voor iedereen geschikt ?

Nee, bij een allergie voor DHA (DiHydroxyAcetone) kunt U de behandeling niet ondergaan. Ook wordt Airbrush Tanning NIET toegepast bij mensen met psoriasis, eczeem, snij- of schaafwonden en tijdens de zwangerschap ook al zijn er geen nadelige effecten bekend. Bij pigmentatieplekjes of vitiligo is het juist erg mooi om een spray tan te nemen. Dit kan mooie resultaten opleveren. Tevens kunnen mensen met een zonneallergie of melanoom ook zonder probleem deze spray tanning ondergaan.

Kan ik zwemmen en naar de sauna ?

Door te zwemmen en naar de sauna te gaan, zal de verkregen tint wat sneller vervagen. Sporten kun je direct na de behandeling ook beter een achttal uren uitstellen vanwege het transpireren.

Neem gerust contact met ons op voor een eventuele afspraak of andere vragen via 06-29087080 of onze contactpagina.